Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje

629,00 kr.

Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje er til dig, der vil være sikker på, at du hverken bliver for varm eller for kold under forårets eller efterårets træningsture. Som navnet antyder er denne svedundertrøje med korte ærmer, og det gør den perfekt til at have indenunder cykeltrøjen med et par løse ærmer på de tempererede dage.

Assos laver i forvejen noget af verdens bedste cykelbeklædning. Og denne Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje er absolut ingen undtagelse.

Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje: Til dig der vil have maksimal temperaturregulering på de køligere forårs- og efterårsdage

Når det kommer til cykelbeklædning er det næsten sådan, at der er Assos. Og så er der de andre. Og netop denne Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet svedundertrøje er et godt bevis på hvorfor.

Her får du nemlig en kortærmet svedundertrøje, hvor der er tænkt over alle de vigtigste detaljer.

Først og fremmest, så kommer Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje med en høj hals/nakke. Det gør at forårets eller efterårets kolde luft har svært ved at trække ned til brystkassen. Og det er ret essentielt for at du kan holde varmen på de kølige cykelture – særligt når du sidder i sadlen i flere timer af gangen.

Dernæst er denne svedundertrøje lavet i et materiale, der er ekstremt strækbart og som er ekseptionelt god til at trække fugten væk fra din hud og transportere det ud til næste lag tøj.

At materialet er så strækbart som det er betyder, at den sidder rigtigt godt til omkring hele overkroppen. Og at den er så god til at transportere fugten væk fra din hud og ud til næste lag tøj betyder, at du – særligt efter flere timer ude – har meget nemmere ved at holde på varmen.

Med gennemgående lynlås og næsten uden syninger

En kæmpe ekstra bonus ved denne Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet svedundertrøje er, at den er født med en gennemgående lynlås. Den gør først og fremmest at svedundertrøjen er super nem at tage af og på, helt uden at du skal trække den over hovedet. Og så gør lynlåsen også at svedundertrøjen bedre kan være tætsiddende, fordi den har nemmere ved tilpasse sig lige præcis din kropsform.

Og tætsiddende, det er den. Derfor er det også godt, at den er fremstillet med så få syninger, som overhovedet muligt. Eksempelvis finder du slet ingen syninger i siderne, der ellers godt kan have en tendens til at irritere huden.

Når du køber denne Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje, så køber du den fordi du vil være sikker på, at du har det bedste af det bedste indenfor svedundertrøjer. Både på funktionalitet, på pasform og på komfort.

Hos Assos er det de små detaljer der gør den store forskel. Og denne svedundertrøje er absolut ingen undtagelse.

Specifikationer på Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje

  • Svedundertrøje med korte ærmer
  • Er perfekt til brug under en kortærmet cykeltrøje med et par armvarmere på de tempererede forårs- og efterårsdage
  • Svedundertrøjen hjælper dig med at absorbere sveden væk fra din overkrop og ud til det næste lag tøj, så du nemmere kan holde varmen på de lange ture
  • Med gennemgående lynlås, så den er nem at tage af og på
  • Er tætsiddende, men er i et dejligt blødt materiale, så du mærker ikke at du har den på
  • Er fremstillet med så få syninger som muligt, så du undgår kradsemærker i huden
  • Med høj hals/nakke, så der ikke trænger kold luft ned til brystkassen
  • En svedundertrøje med korte ærmer i den sædvanlige Assos-kvalitet

©2021 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): P11.40.432.18 Kategorier: , , , Tags: ,
Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje front
Assos ASSOSOIRES Spring Fall Kortærmet Svedundertrøje
629,00 kr. Vælg varianter