E-bike Devron 28426 Elcykel

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Udbetaling ved leasing: 5.300,-
Udbetaling ved leje: 2.600,-

 

Skal du have top komfort, top rækkevidde og top trækkraft på din nye elcykel, så skal du have denne Devron 28426AC/530 Black Can-Bus elcykel. Her får du nemlig alt det bedste fra italienske Devron. Og det siger altså ikke så lidt.

Devron 28426AC/530 er særligt god til dig, der bruger din elcykel til en kombination af bykørsel og lange sociale cykelture, hvor du har mange stop undervejs.

På netop denne elcykel er der nemlig monteret en centermotor, der er særligt stærk i særligt bunden. Det vil altså sige, at den er utroligt god til at hjælpe dig op i fart, når du skal sætte i gang fra en stillestående position.

Motoren har nemlig bemærkelsesværdige 80 Nm. der næsten svarer til moment niveauet på moderne mikrobiler. Det er kombineret med 250W, der samtidigt gør motoren yderst pålidelig, når du gerne vil have en jævn trækkraft.

En motor, der er så stærk, kræver i sagens natur, at det er nødvendigt med et stærkt batteri. Og det får du også på Devron 28426AC/530. Det integrerede batteri har nemlig en kapacitet på 504 Wh, der giver godt med strøm til motoren, samtidigt med at rækkevidden er utrolig høj.

På det komfortable område får du affjedring i både sadelpinden og forgaflen, så du får en så jævn cykeltur, som overhovedet muligt. Du får også en justerbar frempind, så du kan cykle med lige præcis den styrhøjde, du finder mest komfortabel. Og så får du også ni udvendige Shimano Alivio gear at vælge imellem, så du aldrig løber tør for gear.

Til at bremse cyklen med, får du hydrauliske skivebremser fra Tektro, der ikke kræver meget opmærksomhed. Og så får du også for- og baglygte med i prisen, der har direkte forbindelse til cyklens batteri, så du altid har strømtilførsel til dine cykellygter.

Devron 28426AC/530 er bare en hamrende dejlig cykel. Så dejlig, at den skal opleves, før du tror på det.

Specifikationer på Devron 28426AC/530 Black Can-Bus

  • Stel: Devron aluminium
  • Forgaffel: SR Suntour NCX
  • Motor: Bafang MaxDrive G330 centermotor med 250W og 80 Nm.
  • Batteri: PortaPower integreret batteri med 14 Ah. og 504 Wh.
  • Gearsystem: Shimano Alivio 9 udvendigt gearsystem
  • Bremser: Tektro HD-275 hydrauliske skivebremser
  • Ekstra: Med integreret for- og baglygte, justerbar frempind og sadelpind med affjedring

©2021 DaniaBikes.com

 

Varenummer (SKU): 2198426ADV-gruppe Kategorier: , , , , , , Tags: , , ,