Specialized Ruby Expert Gel Dame – konkurrence

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Dame cykelsadel – Specialized Ruby Expert Gel

Ruby Expert Gel er en dame cykelsadel udarbejdet særligt til kvinder, der, med sin lave vægt og adaptive snude, tilpasser sig efter den enkeltes kørestil for at sikre maksimale køreegenskaber. Dette er en cykelsadel til neutral kørestilling.

Kan du lide at udfordre dig selv og dine medcyklister, så er Specializeds Ruby Expert Gel sadel et ideelt valg for at øge din performance. Den specialudviklede sadel er velegnet til kvinder, der søger efter at nå nye højder. Med en vægt på 231g er sadlen blandt de lettere kvindesadler på markedet, som sikrer, at dig og din krop får de bedste betingelser for at præstere.

Snuden på Ruby Expert Gel er lavet med den specielle teknik, Adaptive Edge, som gør snuden formbar og fleksibel. Det tillader sadlen at tilpasse sig efter lige præcis din anatomi, så du får støtte på de punkter, der er vigtigst for dine bevægelsesmønstre. Det sikrer, at du ikke får et bedre udgangspunkt for at præstere, selv når du sidder i en aggressiv kørestilling over længere tid.

Den race-orienterede sadel fås i 2 forskellige størrelser og 2 forskellige farvevarianter. Muligheden for flere sadelbredder sikrer, at du kan vælge den sadel, der passer til lige netop dig. De forskellige farvevalg giver dig mulighed for at tilpasse sadlen efter din smag.

Cykelsadel fra Specialized

Det kan ikke pointeres nok, hvor vigtigt det rigtige valg af sadel er. En forkert sadel forringer din præstationsevne, giver dig en ringere komfort på længere køreture og kan i værste tilfælde føre til langvarige og kroniske skader. Så sørg altid for, at den sadel, du vælger, har den rigtige størrelse. Er du i tvivl om lige netop Specialized Ruby Expert Gel er den rigtige for dig, så kom ind i butikken og få en snak med os – alternativt kan du sende os en mail. Så hjælper vi dig godt på vej. Som tommelfingerregel, så er Dame cykelsadel – Specialized Ruby Expert Gel, en ideel cykelsadel til kvinder med en neutral kørestilling.

Specialized har haft enorm succes i de seneste år, hvor de har været medvirkende til nogle af de allerstørste sejre på de internationale cykelscener. Det gælder for både damer og herrer, ligesom det gælder for både landevej og mountainbike. Det skyldes deres innovative tilgang til udvikling af produkter, der tager udgangspunkt i tests fra deres egne, højtudviklede laboratorier. Det giver Specializeds produkter en hel unik kvalitet, som du ikke finder hos andre producenter.

Køb en Specialized sadel, så er du på rette vej til en bedre cykeloplevelse.

© 2016 Daniabikes.com.

Varenummer (SKU): rubyexpert-gruppe Kategorier: , , , Tags: ,