Stages Wattmåler L Campagnolo Super Record

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Til Campagnolo Super Record kranke.

Stages Power L Campagnolo Super Record

Optimer med Stages Wattmåler L Campagnolo Super Record! Det smarte ‘værktøj’ fra Stages gør det muligt at måle præcist hvor mange watt, du træder ned i pedalerne – så du kan følge med i din trænings intensitet, helt ned til mindste detalje. På den måde kan du planlægge hvor og hvornår på dine træningspas, det giver bedst mening at køre intervaller; Der hvor du får det største træningsudbytte og opnår de bedst mulige resultater.

Stages Wattmåler L Campagnolo Super Record er med andre ord en mulighed for at ”gøde” dit træningsudbytte, så du til sidst kan høste endnu større ’succes-frugter’ fra alt dit hårde træningsarbejde. Af præcis samme årsag er wattmåleren også det mest anvendte træningsværktøj hos de professionelle cykelryttere.

Wattmåleren har en vis ’usikkerhed’ i målingerne på ±1.5%, men det er så lavt, at det rent teknisk betragtes som en ubetydelig størrelse. I sidste ende er udsvingene så minimale, at de aldrig vil få en betydning for dig eller din træning.

Den stabile præcision skyldes i høj grad den højtudviklede ATC-teknologi. De tre bogstaver står for ’Active Temperature Compensation’, hvilket vil sige, at Stages Power automatisk tager højde for ændringer i temperaturen. Derudover er wattmåleren indbygget i selve pedalarmen, så der ikke sidder nogen skrøbelige dele ved udsatte områder.

Hvorfor købe Stages Wattmåler L Campagnolo Super Record?

Der findes masser af wattmålere på markedet, så hvorfor lige vælge en Stages Wattmåler L Campagnolo Super Record? Svaret er egentlig ret enkelt; Det skal du på grund af de mange fordele, som Stages giver dig.

Først og fremmest er Stages designet så smart, at du selv kan foretage al relevant montering, vedligeholdelse og service. Du bliver dermed uafhængig af service og hjælp udefra, når du vælger Stages. Wattmåleren installeres ved blot at udskifte venstre pedalarm, hvilket kun kræver en unbrako-nøgle. Derefter parres den med din ANT+ cykelcomputer eller BluetoothSmart-enhed – og wupti, så er du allerede kørende. Når du engang skal have skiftet batteriet (efter +200 timers brug!) så skiftes det lille knapcellebatteri uden brug af værktøj, overhovedet. Nemmere og mere bekvemt bliver det ikke.

Derudover vejer Stages-pedalarmen kun 15g mere end den oprindelige pedalarm (såfremt du erstatter den med Campagnolo Super Records egen pedalarm). I sidste ende sparer wattmåleren dig altså for watt, da du ikke tilføjer unødvendig meget vægt til din cykel.

Specifikationer

  • Stages Power; Masser af fordele og bekvemmelig forbrugervenlighed!
  • Hurtig montering, let installering og nem servicering.
  • Kompatibilitet for enheder: ANT+ og Bluetooth Smart.
  • Vægt: Kun +15g i forhold til den oprindelige pedalarm.
  • Usikkerhed for målinger: kun ±1.5%, takket være aktiv temperaturkompensering.
  • Levetid for batteri: +200 timer
  • Rækkevidde for wattmåling: 0-2500 watt
  • Rækkevidde for kadencemåling: 20-220 kadence

©2018 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,