Rygsæk 2,5L m. blære

249,00 kr.

Det sker af og til, at du har brug for at have nogle ting med ud på din cykeltur. Og her er en cykelrygsæk en genial løsning. Har den ovenikøbet indbygget vandblære, så du kan drikke undervejs, er det blot en bonus.

Og det er lige præcis hvad denne cykelrygsæk på 2,5 liter giver dig. 2,5 liter opbevaringsplads, samt en vandblære med en tilsluttet slange, du kan drikke af. Og så sidder den tilmed rigtigt godt og komfortabelt på ryggen.

Stort indvendigt opbevaringsrum med særligt indbygget sikkerhedsrum, giver godt med opbevaringsplads

Det vigtigste at tage højde for, når du skal købe en cykelrygsæk, er, at den skal have plads nok til at opbevare alt det nødvendige, du skal have med på din cykeltur. Så det er her, du nøje skal overveje, hvor stor en volumen, du har brug for i din nye rygsæk.

Denne rygsæk kommer med et stort indvendigt opbevaringsrum på 2,5 liter. Det er længe nok til langt de fleste, der enten skal bruge den på racercyklen eller på mountainbiken. Og de fleste hverdagscyklister, kan også nøjes med de 2,5 liters volumen, som denne rygsæk giver.

Indvendigt i det store rum, er rygsækken delt op i flere mindre rum; et sikkerhedsrum, der lukkes med lynlås, til dine nøgler, mobiltelefon, pung og lignende. Og så er der tre mindre åbne rum, der gør det nemmere for dig, at organisere dine ting i rygsækken.

Drikkeblære på én liter følger med i prisen

Når det kommer til den medfølgende vandblære, får du mulighed for at medbringe én liter væske i selve tasken. Blæren kan nemlig indeholde én liter væske, som du suger op i munden gennem den påsvejsede slange.

I enden af slangen sidder et mundstykke, der har en indbygget tilbageløbsventil. Den sørger for, at når først du har suget vandet ud i slangen, løber det ikke tilbage i blæren igen. Og det er super smart, fordi at du så ikke skal suge særligt kraftigt, for at få noget at drikke.

Blæren er placeret på rygsækkens bagside, helt op af din ryg, i et selvstændigt rum. Og da den er ret tynd, men til gengæld bred og høj, kommer du ikke til at bemærke den på din cykeltur.

Kommer med et ekstra net i bunden til ekstra opbevaring

En ekstra bonus når det kommer til dine opbevaringsmuligheder, er det lille net, du kan trække ud i bunden af rygsækken. Nettet sidder gemt bag en lynlås, så den ikke er synlig, når du ikke skal bruge den.

Når du har brug for lidt ekstra opbevaringsplads, åbner du blot lynlåsen i bunden, trækker nettet ud og hæfter enden fast i taskens forside med de påsatte kroge. Og når du ikke skal bruge nettet mere, ruller du det blot sammen og gemmer det væk bag lynlåsen.

Nettet giver lige lidt ekstra opbevaringsplads, til de af dine ting, der godt kan tåle at blive fragtet rundt uden at ligge beskyttet i det indvendige rum.

Sidder og føles meget komfortabel på ryggen

En af de store ulemper ved mange cykelrygsække, er at de hurtigt bliver ukomfortable og ulækre at have på. Enten fordi de ikke sidder ordentligt, eller fordi du ikke kan få luft til ryggen og derfor ikke kan komme af med din kropsvarme.

Det er der taget højde for i dine rygsæk. Den har nemlig mesh-materiale på hele ryggen og på den indvendige side af skulderstropperne. Og det gør altså, at du bedre kan komme af med din kropsvarme.

At det så samtidigt er et dejligt blødt materiale, er bare en kæmpe bonus.

Derudover kommer den også med både brystbælte og taljebælte, der sørger for, at tasken hele tiden bliver siddende på sin plads. Også selvom du skulle cykle på et meget ujævnt underlag.

Kan tilpasses til både store og små

Den sidste af de helt store fordele ved denne cykelrygsæk, er, at den er utroligt let at tilpasse. Samtlige af rygsækkens stropper og remme kan justeres. Og spændvidden er ret stor.

Så uanset om du er lille eller stor, kan du med sikkerhed få denne rygsæk til at sidde godt og komfortabelt på ryggen.

Refleksgrafik på forsiden gør dig ekstra synlig i trafikken

Når vi sidder på vores cykler, betyder sikkerhed meget. Og en stor del af vores sikkerhed, er at vi er synlige. På forsiden af rygsækken, er der derfor påført refleksgrafik, der gør dig ekstra synlig når mørket falder på.

Refleksgrafikken fylder cirka halvdelen af hele rygsækkens forside. Så det er altså et ret stort areal, der lyser op, når der kommer en bagfrakommende trafikant. Og det bidrager utroligt meget til din synlighed i trafikken.

Derudover er materialet også vandtæt til en vis grad. Hvis du er ude at cykle i regnvejr, vil den derfor holde vandet ude af tasken. Det virker dog ikke, hvis du tager den på og hopper en tur i bølgen blå.

Du kan derfor føle dig sikker på, at dine genstande ikke bliver gennemblødte under din cykeltur.

Fås i sort og grøn

Når du skal købe denne taske, er der kun to ting du skal tage stilling til; er 2,5 liters opbevaringsplads nok og hvilken farve skal den have?

2,5 liters opbevaringsplads er længe nok til langt de fleste brugere. Og når det kommer til farvevalg, får du lov at vælge imellem en grøn eller en sort model. De kan begge det samme. Det er kun farven, der er til forskel.

Så skal du have en sort eller en grøn rygsæk?

©2020 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): 151366 Kategorier: , , Tag:
Rygsæk 2,5L m. blære roswheel
Rygsæk 2,5L m. blære
249,00 kr. Vælg varianter