Specialized Torch 2.0 Landevejssko Sort

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

 

Hvis du værdsætter komfort, ydeevne og et godt fit, vil du helt sikkert blive glad for en Specialized Torch 2.0 Landevejssko. Skoen er nemlig udviklet med disse fokuspunkter i højsædet, mens der også har været fokus på at give rytteren mere luft og mulighed for bevægelse i spidsen af skoen (i ”Toe Boxen”), hvilket gør den meget bekvem at have på.

Specialized Torch 2.0 Landevejssko er testet til at øge din effektivitet

Specialized Torch 2.0 Landevejssko har en sålkonstruktion som er lavet efter Specializeds Body Geometry-principper, hvilket er designet og testet til at booste din power, og gøre dit tråd mere effektivt. At skoen bidrager til at give et mere kraftfuld tråd, er selvfølgelig i sig selv et kæmpe plus, men derudover hjælper den ergonomisk korrekte sål også med at mindske risikoen for knæskade og lignende, fordi den optimerer tilpasningen af hofte, knæ og fod.

Specialized Torch 2.0 Landevejssko er utroligt nem at spænde, da den har én letvægts Boa® IP1 spænde, som muliggør en perfekt justering og individuel tilpasning af, hvor stram skoen skal være, og så er spændet desuden meget nemt at finjustere ”on-the-go”. En af fordelene ved Boa-spænder er, at hvis du skulle være uheldig at beskadige dem, eller hvis de bliver slidt over tid, kan du bestille nogle nye kvit og frit på deres hjemmeside, fordi spænderne understøttes af deres Boa® Lifetime Guarantee.
Udover Boa-spændet har skoen også et lille velcrospænde foran på skoen, som er med til at give en ekstra justeringsmulighed på skoen.

Du kan få Specialized Torch 2.0 Landevejssko i flere forskellige spændende farvekombinationer, eller du kan holde dig til en helt stilren sort, og så vejer de 235 gram per sko i størrelse 42. Alt i alt er det altså en meget konkurrencedygtig cykelsko, som giver dig meget komfort, en god ydeevne og et fremragende fit til en fordelagtig pris.

©2019 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): 61018-31 Kategorier: , , , , Tags: , ,