Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje

239,00 kr.

Selvom man ikke skulle tro det, så kan det være en stor fordel med en svedundertrøje på årets allervarmeste dage. Men det kræver en rigtigt god svedundertrøje, med de helt rigtige egenskaber.

Og en af de få svedundertrøjer, der har de helt rigtige egenskaber til at være god i høje temperaturer, er denne ærmeløse Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje.

Assos Skinfoil NS Summer Base Layer er både kølende og svedtransporterende på samme tid

Når det er ekstremt varmt, sveder du meget. Så for at din krop kan holde på varmen, så du ikke bliver forkølet, er det vigtigt at sveden kan blive transporteret væk fra din krop. Og det hjælper svedundertrøjen dig med på allerfineste vis.

Dens mesh-konstruktion suger sveden op fra din hud og transportere det videre ud til din cykel-jersey. Samtidigt giver Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøjen dig en god luftcirkulation, der hjælper dig med ikke at overophede i varmen.

Ærmeløs og sømløs giver en fantastisk følelse af komfort og frihed

Det særlige ved denne Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje, er at den er ærmeløs. Du er derfor fri for at have to lag tøj omkring dine skuldre og overarme.

Selvom denne svedundertrøje ganske enkelt føles som et ekstra lag ud, vil du stadig kunne mærke en større følelse af frihed, når du kører ærmeløs, som du gør her, end hvis din svedundertrøje har ærmer.

Derudover er du med Assos Skinfoil NS Summer Base Layer også fri for irriterende sømme og syninger, der laver kradsemærker på din hud. Den er nemlig konstrueret til at være fuldstændigt sømløs, der blot bidrager endnu mere til sin fantastiske komfort.

Størrelsesguide for Assos Skinfoil NS Summer Base Layer

For at få mest ud af din Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje, er det vigtigt, at du køber den rigtige størrelse. Og fordi Skinfoil er designet til at fungere som et ekstra lag hud, skal du vælge størrelse ud fra størrelsen på din cykeltrøje.

Så undersøg størrelsen på din cykel jersey først. Og vælg så størrelsen på din Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje ud fra anbefalingerne herunder:

  • Jersey-størrelse XS-S: O
  • Jersey-størrelse M: l
  • Jersey-størrelse L-XL: ll
  • Jersey-størrelse XLG (XXL)-TIR (XXXL): lll

©2020 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): 13.40.422.18 Kategorier: , , , Tags: ,
Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje
Assos Skinfoil NS Summer Base Layer svedundertrøje
239,00 kr. Vælg varianter