Specialized Chisel Comp 2021 MTB

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvis du står overfor at skulle prøve dig af indenfor XC-mountainbiking, og du ikke vil gå ned på udstyr, men samtidigt ikke vil investere alt for mange penge…. så er denne Specialized Chisel Comp 2021 MTB den helt rigtige mountainbike til dig.

Her får du nemlig en mountainbike med kvalitetskomponenter, der kører som de dyrere XC-racere. Specialized Chisel Comp får du bare til en meget mere overkommelig pris.

Specialized Chisel Comp 2021 MTB giver dig professionelle XC-køreegenskaber, men til en overkommelig pris

Pålidelighed, lav vægt og skarpe styreegenskaber er tre vigtige egenskaber, når det kommer til XC-mountainbikes. Og alle tre egenskaber, får du, når du køber denne Specialized Chisel Comp 2021 MTB.

Her får du alt det vigtigste fra Specializeds dyrere XC-cykler. Det er bare simplificeret, så du får alle de gode egenskaber til en mere overkommelig pris.

Eksempelvis, får du i stedet for en carbonramme, en super let alu-ramme, der er produceret med D’Aluisio Smartweld teknologi. Og det er en teknologi, der gør rammen markant stivere og lettere, end traditionelle MTB-rammer i aluminium.

Det er blandt andet brugen af den ellers lette og stive alu-ramme, der gør, at du får professionelle køreegenskaber, men til en mere overkommelig pris, end priserne på de dyrere XC-modeller.

Kvalitetskomponenter, der holder til at blive brugt på sporet

Hvis der er noget en mountainbike får, når du kører rundt på sporet, så er det tæsk. Og den får mange tæsk. Uanset hvor godt du passer på. Og derfor er det vigtigt, at en XC-mountainbikes komponenter, holder til at blive brugt under hårde og vanskelige forhold.

Her kan særligt nævnes forgaflen, der er en RockShox Judy Gold Solo-Air forgaffel. Den dæmper ved hjælp af luft, der altså giver dig en meget mere pålidelig og hurtigtreagerende affjedring, end de traditionelle forgafler med fjedre og elastomer.

Når du skal skifte gear, og det skal gå hurtigt, får du en god og pålidelig ven i den monterede Shimano SLX 1×12 geargruppe.

Og så får du masser af bremsekræfter med de hydrauliske Shimano M6100 skivebremser. Hver bremsekaliber har to indbyggede stempler, der gør, at du kan bremse hårdere og samtidigt dosere dine bremsekræfter, så du ikke nødvendigvis skrider ud, når du trykker på bremsegrebet.

Alle komponenter er optimerede til at blive brugt til XC-mountainbiking. Så her skal du altså ikke frygte, at din mountainbike begrænser dig.

Bygget som en fuldblods XC-mountainbike

For at du har de bedste styreegenskaber på sporet, er det vigtigt, at hele cyklen er bygget op med den mest optimale geometri til XC-mountainbiking. Med Specialized Chisel Comp 2021 får du derfor en XC-geometri med 68 graders kronrørsvinkel og et ekstra langt reach, der gør, at du har bedre føling med underlaget.

For at passe på dine gear og bremser, er der integreret kabelføring i stellet, samtidigt med at kranklejerne også er gemt godt af vejen i krankboksen.

Og så giver Specialized Chisel Comp 2021 MTB dig også mulighed for at eftermontere en dropper-post, hvis du ønsker ekstra kontrol og dæmpning.

Så for at sige det kort: Specialized Chisel Comp er til dig, der vil have en rendyrket XC-maskine til en overkommelig pris.

Specifikationer på Specialized Chisel Comp 2021 MTB

  • Stel: Specialized D’Aluisio Smartweld M5 aluminium
  • Forgaffel: RockShox Judy Gold Solo-Air forgaffel
  • Gear: Shimano SLX 1×12 geargruppe
  • Bremser: Shimano M6100 2-Piston hydrauliske skivebremser
  • Hjulsæt: Aluminium tubeless-ready

Størrelsesguide

©2021 DaniaBikes.com