Abus cykelhjelm til børn

ABUS går specielt meget op i børns sikkerhed, så leder du efter en flot og sikker ABUS cykelhjelm børn så har vi her lige hvad du leder efter. Vi anbefale den populære serie ABUS Youn-I - denne model har også et integreret fluenet samt LED lys bag på cykelhjelmen. Derudover er en anden yderst populær model ABUS smiley.

Det er helt normalt, at børn, der er under oplæring i at køre på cykel, ind imellem falder på cyklen og får skrammer hist og her. Det er ganske enkelt den eneste måde, at de lærer den tohjulede bedre at kende, så de engang kommer til at mestre cyklen og alle reglerne i trafikken. Men ét er at børn får skrammer under oplæringen. Noget helt andet er at styrte og risikere at få alvorlige skader i hovedet. Børn er særligt udsatte for at falde af deres cykler, og de har derfor brug for en mere effektiv beskyttelse. 

Gode råd om din Abus cykelhjelm til børn

Abus har udarbejdet en række gode råd, der er værd at huske på, når du skal købe en ny cykelhjelm til dit barn: Hjelmen skal passe godt og altid justeres i forhold til barnets hoved, der vokser. Hjelmen skal have en god ventilation og have passende lufthuller, den er behagelig at bære, selvom det er varmt. Et fluenet beskytter børnene mod at få fluer og andre smådyr i øjne og mund er også en god ting.

Hjelmen skal bære masser af reflekser, så dine børn altid ses klart i trafikken – også på årets mørke dage. Mange børn hader at få hjelmen på, fordi hageremmen er hård og ubehagelig. Derfor skal hageremmen være blød og behagelig at have på. Abus cykelhjelme til børn er lavet med den nyeste teknologi, så det stødabsorberende materiale, som formes til den ydre skal. Disse hjelme er betydeligt sikrere end den mere gammeldags limede hjelm, hvis den får stød eller falder ned på en skarp genstand.

Hjelmene kaldes I-mug hjelme, og de er oven i købet meget lettere, og de holder længere. Sørg også for at tjekke, at hjelmen, du har kig på, har et certificeringsmærke, hvor kombinationen DIN EN 1078 (CE) sikrer, at hjelmen lever op til den europæiske norm om sikkerhed. Tag dit barn med, når du køber hjelmen, så barnet selv kan vælge hjelmen og prøve den på. Det er vigtigt, at dit barn synes godt om hjelmen, hvis han eller hun skal bruge den og passe ordentligt på den. Hjelme bør i øvrigt kun bæres, når der cykles, eller man er på inline rulleskøjter eller andre især rullende sportsgrene.

Abus cykelhjelm til dine børn er en uundværlig livsforsikring

Under ingen omstændigheder skal børnene have hjelmen på, når man leger på for eksempel legepladsen eller er på klatrestativer. Faren for, at børn bliver fanget i hageremmen er stor, og det kan i værste konsekvens få fatale følger. Et andet godt råd er, at en hjelm kun beskytter én gang. Hvis man har haft et fald, en ulykke eller en alvorlig kollision, og hjelmen er ramt, har det tjent sit formål og skal udskiftes.

Husk altid, at voksne og forældre er rollemodeller for børn. Derfor skal man tjene som et godt eksempel for børnene og også bære hjelm, når man er på cykel.

Vælg en Abus hjelm til dine børn

Undersøgelser viser, at omkring 85 procent af alle cykelulykker medfører hovedskader, og nogle gange fører skaden det værste med sig i forhold til livslange konsekvenser eller det, der er endnu værre. Undersøgelser viser også, at 80 til 90 procent af skaderne kunne have været undgået, hvis man har båret cykelhjelm. 

Når du skal lære dit barn at cykle, gælder det vigtigste råd, at børnene skal have gode vaner fra begyndelsen. På den måde lærer de at cykle sikkert i trafikken – det giver dem selvtillid og det betyder jo samtidig, at de får rørt sig så godt som hver dag. Og sikkerheden begynder med valget af hjelm – så vælg derfor rigtigt første gang. ’Sikkerhed er afhængig af kvalitet’ lyder Abus’ motto. Lad det være et sidste godt råd, inden du bestemmer dig for en cykelhjelm til barnet.

Abus laver cykelhjelme til børn i enestående kvalitet

Børn i trafikken på cykel er ofte ude for små uheld og skader, og gudskelov er det kun i de færreste tilfælde, at uheldet er af så alvorlig karakter, at barnet kommer varigt til skade. Men tage ikke fejl, for det sker jo fra tid til anden, at børn får skader på hjerne og kranium efter et cykelstyrt eller -ulykke. Men uanset om barnet sidder bag på eller foran i en cykelstol, et lad eller en cykeltrailer så lyder opfordringen enstemmig fra eksperter, at en cykelhjelm til børn og babyer er alt andet en uansvarligt.

Men en Abus cykelhjelm til børn er du sikker på, at du har et kvalitetsprodukt på hovedet af det vigtigste menneske i dit liv. Der skal ikke gås på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten, så derfor er Abus det rigtige valg. Den tysk producerede hjelm udstråler og er kvalitet, og børnene elsker den, for der er altid en model, som din søn eller datter gerne vil tage på hovedet. Det er nemlig vigtigt, at barnet selv er med til at vælge den cykelhjelm, som det synes er flot, sejt eller sødt, eller hvad barnet nu engang gerne vil tage på. For hvis ikke børn kan lide cykelhjelmen, så risikerer man, at de lidt senere nægter at tage den på inden skole, fritidsaktivitet eller hvilken som helst anden aktivitet, der skal cykles til og fra.

Abus cykelhjelm for børn er lavet til fantasien

Ingen børn har det samme hoved. Både det indvendige og det udvendige skiller sig ud fra hinanden, både i forhold til, hvad barnet gerne vil tage på hovedet, og i forhold til selve formen på hovedet. Derfor giver det rigtig god mening at tage barnet med ud, når du vil købe en ny cykelhjelm. Abus cykelhjelm børn er højt respekteret hjelme, der gennem mange år har udviklet hjelme med høj sikkerhed, og hjelme som børnene samtidig synes, der er cool, seje eller søde. Abus er store fortalere for, at børn cykler med cykelhjelm, og derfor samarbejder den tyske virksomhed med tyske trafiksikkerhedsorganisationer som ADFC og flere andre.

Udvalget af Abus cykelhjelme til børn er imponerende. Der er de typiske sportshjelme, der udstråler fart og lav vindmodstand, og der er de mere farvestrålende og festlige hjelme, som især glæder de mindre børn. Og med flere justerbare indstillinger kan hjelmen passe på de fleste børns hoveder. Derudover er der altid monteret reflekser på hjelmene, så det er endnu nemmere at se børnene i trafikken både tidligt og sent på dagen. Abus’ har flere modeller inden for alle varemærkerne: Chaox, Chilly, Hubble, MountX, Rookie, Scraper Kid, Smiley og Super Chilly. Der er altså noget for enhver smag for både drenge og piger – og som mor og far kan vide sig sikre med, når de sender børnene ud i trafikken.

Sørg for, at din Abus cykelhjelm til børn passer perfekt

Sørg altid for at cykelhjelmen sidder helt nede i panden på barnet, så hjelmen også beskytter næse og pande, hvis barnet falder forover på cyklen. Hjelmen skal sidder lige over øjenbrynene. Hjelmen skal også sidde stramt henover hovedet, og man skal kunne mærke, at hjelmen bliver presset let ned over hovedet. Remmen under hagen skal også være stram, men heller ikke alt for stram! Den voksne skal kunne have to fingre mellem remmen og hagen, for ellers er den for stram. Sidst men ikke mindst skal du huske at justere på størrelsen, når det bliver vinter, og barnet skal have en hue på under cykelhjelmen.