Abus Scraper 3.0

Scraper 3.0

Abus Scraper har i mange år været en af de bedst sælgende skaterhjelme og nu er den her i en ny og forbedret udgave.

Scraper 3.0 er en lækkert let BMX/skaterhjelm der beskytter dit hoved bedst muligt. Scraper sidder utrolig behageligt og er nem at justerer i størrelsen. Scraper 3.0 er fremstillet i flere varianter: Scraper 3.0, Scraper ACE, samt Scraper ERA. ERA kommer blandt andet med ørevarmere. Se mere i kategorien nedenfor.

Scraper 3.0, Scraper 3.0 ACE og Scraper 3.0 ERA finder du hos eCykelhjelm.dk

Abus har overgået sig selv og overrasker endnu engang med en ny og forbedret version af en allerede eksisterende hjelm. Med Scraper 3.0 har Abus gjort sig ekstra umage.

Scraper 3.0 kommer nemlig i tre forskellige versioner. Scraper 3.0, Scraper Ace, samt Scraper ERA.
Ved første øjekast kan det være svært at spotte forskellen mellem de tre modeller. Derfor vil vi nedenfor forklarer dig nærmere om hvad de tre modeller har at byde på.

Scraper 3.0 er blot en forbedring af den “gamle” Scraper 2.0. Hjelmen har fået et andet look og kommer ikke længere med aftagelig skygge. Derudover er der også sket en forandring når vi kigger nærmere på ventilationshullerne. Hullerne er nemlig blevet aflange og blevet tænkt mere ind i selve designet.
Modellen kommer derudover i nye lækre matte farver som er en fryd for øjet.

Kigger vi på Scraper ACE så minder den om den “almindelige” Scraper 3.0. Men med Ace versionen har du mulighed for at tilføje det helt nye Scraper 3.0 winterkit så du undgår kolde ører på cykelturen.

Scraper ERA har allerede påmonteret Scraper winterkittet fra start, på den måde er du fri for at skulle tilkøbe dig winterkittet. Dette er det perfekte valg for dig der kører på cykel hele året rundt.

Større sikkerhed - Bedre skaterhjelm

Scraper er en dobbeltskals hjelm, hvilket gør at den er mere modstandsdygtig overfor slag. Derudover går hjelmen længere ned i nakken så nakken er helt dækket. På hjelmens front finder du en lille indbygget skygge der også vil kunne tage fra over for evt. fald og på den måde vil hjelmen kunne beskytte dit ansigt.

Ønsker du også at bestille samme hjelm til junior, så er det også en mulighed. Du finder Scraper hjelme til børn her: Scraper Kid 3.0